Anvendelse af LED-lys i sport

En af skønhederne i LED-lys er, at de er tilgængelige fra de mindste applikationer til de største og mest kraftfulde kilder til lys også. Denne kontrast kan ses tydeligt, når vi kigger på lysene, der bruges til sport og forskellige sportsbegivenheder. Der er forskellige udstyr til sport, hvor LED-lys (lyskilderdirekte.dk) bruges, ofte for sikkerhed

Ridning af cyklen er en almindelig form for fritid om sommeren. LED cykelreflektorer bliver en populær løsning på grund af deres mange fordele. Med disse produkter kan cyklister se godt på vejene, og med en række forskellige LED-pærer kan deres synlighed også forbedres.

En anden sportsrelateret brug af LED-produkter er belysningen af ​​sportsfaciliteter, fra de mindste fitnessrum til belysningen af ​​store arenaer. Lysende små værelser er ikke meget anderledes end husholdningsapplikationer, men mange af os ville være overrasket over at se det enorme lys, der udsendes af LED-reflektorer i sportsarenaer.

For nybyggede stadioner bliver LED-projektørens norm norm, på grund af deres lave energiforbrug, minimal vedligeholdelse og bæredygtighed.