Første gang til Europa? 10 tips til at få dig i gang

Så endelig du har købt dine billetter til Europa har besluttet på de steder, du vil besøge. Eller hvis ikke så i det mindste du har besluttet, at Europa kommer til at være din næste rejsedestination. Hvad kan du se frem til ?

Europa er en glimrende blanding af kulturer, traditioner, sprog og skikke. Denne kontinent består af næsten alt, du kan forestille dig, fra vidunderlige strande og smukke monumenter til sprællende byer og rolige og fredelige landsbyer.

Nedenfor har vi nævnt et par tips, som kan hjælpe med at gøre din rejse nemmere og sjovere end du har forestillet sig.

Hvis du besøger Europa i løbet af sommeren så de slovenske bjerge og baltiske byer ville være et klogt valg. Men hvis du rejser der i løbet af efteråret så lande som Spanien og Italien vil ikke skuffe. For en vinter tur, kan du besøge Frankrig eller Holland, hvor du vil finde smukke, behagelige ophold til overkommelige priser.

En af de bedste måder at opleve kontinentets udsøgte skønhed er at rejse med tog. Du kan finde jernbane-forbindelse til næsten alle lande i Europa. Desuden rejser natten gennem skinner vil give dig mulighed for at spare en masse på din bolig omkostninger.

Europa er en så forskelligartet sted, at der ikke er mangel på arrangementer og festligheder. Men du nødt til at planlægge i god tid til at nyde de festivaler fejret i dette kontinent. Nogle af de berømte festligheder i Europa omfatter St.Roskilde i Danmark og den fantastiske kamp for appelsiner organiseret i Ivrea.

Europæisk køkken er kendt for sine mange forskellige. Må ikke bekymre dig om omkostningerne, som du kan prøve nogle lækre retter uden at grave et hul i lommen. Prøv tapas fad af Spanien eller den berømte italienske trattoria. Også, ikke tænke på at springe morgenmaden med billetpris såsom ovn frisk croissant på tilbud.

Overnatning i Europa er temmelig let at finde, og man kan få fat i luksuriøse eller overkommelige steder at bo. Der er masser af fem-stjernede hoteller, som ville tilbyde dig førsteklasses faciliteter, hvis du har brug for dem. Men hvis du er på et budget plan, så kan du finde mange vandrerhjem til overkommelige priser.